Webdesign Algemeen

Domein registratie via Croon Procurement Service

Indien u uw domeinnaam en hostingpakket door Croon Procurement Service laat verzorgen worden de kosten hiervan aan u doorberekend met een opslag van 10% handlingsfee.

Reeds inbezit van een domeinnaam en hostingpakket bij een provider

Wanneer u zelf al een een domeinnaam heeft geregistreerd en de website door Croon Procurement Service laat verzorgen, moet u de gegevens van de provider aan ons opgeven om uw website te kunnen inrichten.

Inhoud van de website

De inhoud van de website, zoals tekst, eventuele foto's en logo's zijn de verantwoording van de opdrachtgever en moeten aan Croon Procurement Service bij aanvang van de opdracht worden verstrekt.

Eventueel kunnen wij u, tegen een meerprijs, behulpzaam zijn bij het aanpassen cq maken van een logo of template.

Voor meer details zie ook onze website www.croonwebdesign.nl

pdfAlgemene-voorwaarden.pdf

Website met CMS

Met behulp van een Content Management Systeem (CMS, klik hier voor meer info over een CMS) bent u in staat zelf nieuwe pagina’s, menuitems, afbeeldingen enzovoort toe te voegen aan uw website. Ook kunt u bestaande pagina’s en menu items wijzigen of verwijderen.

Een website met een CMS is ideaal wanneer u de inhoud van uw site regelmatig wilt aanpassen (bijvoorbeeld om informatie over nieuwe producten te publiceren). Bij een website met CMS leveren wij standaard een contactformulier. Indien u meer functionaliteit wenst, of verschillende ontwerpen wilt voor uw website (bijvoorbeeld andere kleurcombinaties bij verschillende menu groepen), kijk dan naar ons website op maat pakket.

Wat is een CMS ?

Een content-beheersysteem of contentmanagementsysteem is een softwaretoepassing, meestal een web-applicatie, die het mogelijk maakt dat mensen eenvoudig, zonder veel technische kennis, documenten en gegevens op internet kunnen publiceren (contentmanagement). Als afkorting wordt ook wel CMS gebruikt, naar het Engelse content management system (inhoudsbeheerssysteem). Een functionaliteit van een CMS is dat gegevens zonder lay-out (als platte tekst) kunnen worden ingevoerd, terwijl de gegevens worden gepresenteerd aan bezoekers met een lay-out door toepassing van sjablonen. Een CMS is vooral van belang voor websites waarvan de inhoud regelmatig aanpassing behoeft, en de inhoud in een vaste lay-out wordt gepresenteerd aan bezoekers. De meeste grote bedrijven gebruiken voor hun website tegenwoordig een CMS. Een bekende variatie op het CMS is bijvoorbeeld de weblog.

Website op maat

Wanneer u specifieke wensen en eisen heeft ten aanzien van uw website, dan kunnen wij een website op maat voor u maken. De website wordt dan geheel ontworpen en gebouwd op basis van uw wensen en eisen. Tevens wordt alle door u gewenste functionaliteit beschikbaar gemaakt op de website.

Werkwijze

Eerst wordt tussen u en Croon Procurement Service besproken wat precies uw wensen en eisen zijn ten aanzien van de website. Op basis van deze informatie zal Croon Procurement Service aangeven of en in hoeverre deze wensen en eisen kunnen worden gerealiseerd.
Na deze stap geeft u aan of u een offerte van ons wenst te ontvangen. Indien dit het geval is dan sturen wij u een offerte waarin alle gemaakte afspraken (zoals oa opleverdatum) en de prijs staan vermeld.

Onderhoud van Websites

1. Onderhoud

Wanneer u een website heeft met een CMS dan kunt u zeer eenvoudig zelf deze website up to date houden. Ziet u toch op tegen het bijhouden van uw website of heeft u er eenvoudig niet genoeg tijd voor, dan kan Croon Procurement Service u helpen.

Wij kunnen namelijk het bijhouden en actualiseren van uw website voor u uitvoeren. Hiervoor bieden wij twee pakketten aan:

Standaard Extra
6 updates per jaar (max 2 uur) 15 updates per jaar (max 5 uur)
€ 160.00 excl BTW per jaar € 400.00 excl. BTW per jaar

Voor beide pakketten geldt dat wij alle niet technische updates op uw site voor u uitvoeren. U kunt hierbij denken aan:

  • Toevoegen, wijzigen en verwijderen van pagina’s;
  • Toevoegen, verwijderen van afbeeldingen;
  • Toevoegen, wijzigen en verwijderen van menu items etc.

Nieuwsbrieven

Mocht u bij uw website ook een nieuwsbrief willen hebben, dan kunnen wij daar ook voor zorgen.

Wij hebben diverse standaard templates, die naar de wens van de klant aangepast kunnen worden.

De inhoud van de nieuwsbrief zoals tekst, eventuele foto's en logo's zijn de verantwoording van de opdrachtgever en moeten aan Croon Procurement Service bij aanvang van de opdracht worden verstrekt, evenals een lijst met adressanten. Op de website zal dan de mogelijkheid voor aanmelden op de nieuwsbrief worden gezet.

Alle informatie moet in een afgesproken digitale vorm worden aangeleverd.

De kosten voor het ontwikkelen, onderhouden en versturen van nieuwsbrieven zijn van te voren moeilijk aan te geven. Eén en ander is afhankelijk van de wensen en eisen die u heeft.

Na een gesprek over uw wensen en eisen kunnen wij u een prijsopgave maken.

 

Webdesign

Croon Procurement Service kan u behulpzaam zijn met het aanvragen van uw domeinnaam en het inrichten van uw website.

Wij kunnen dit bij diverse providers voor u regelen afhankelijk van uw wensen en behoeftes.

Enkele voorbeelden zijn:

  • Rosendael '74, een plaatselijke politieke partij en Rozendaal.
  • Het Wapen van Bronkhorst, een restaurant in het kleinste stadje van Nederland.
  • Sichuan, een authentiek Chinees restaurant in Velp.
  • CroonMXRacing een jong motorcross team dat meedoet aan de Nederlandse Kampioenschappen.
  • SMXN Stichting MX Nederland